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     Notice of Fees 
Published in accordance with:  Article 15 of the Financial Services Commission (Jersey) Law 

1998, as amended 

Payable by or in relation to:  AIF and AIF Services Business 

Pursuant to:  Articles 8(2)(e) of the Alternative Investment Funds (Jersey) 
Regulations 2012, as amended; and 

  Articles 8(3) and 9(6) of the Financial Services (Jersey) Law 
1998, as amended 

Commencement date:  The fees set out in this notice and the attached schedule are 
effective for the period from 1 July 2018 – 30 June 2019 

 

1 Interpretation  

1.1 In this notice, unless the context otherwise requires - 

AIF means an Alternative Investment Fund within the meaning of 
the Regulations 

Certified Fund means an unclassified fund in respect of which a certificate has 
been granted by the JFSC under Article 8B of the Collective 
Investment Funds (Jersey) Law 1988, as amended 

FS(J)L means the Financial Services (Jersey) Law 1998, as amended 

JFSC means the Jersey Financial Services Commission 

Recognized Fund means a recognized fund in respect of which a certificate has 
been granted by the Commission under the Collective 
Investment Funds (Recognized Funds) (Rules) (Jersey) Order 
2003 

Recognized Fund 
functionary 

means a person who holds a permit as a functionary of a 
Recognized Fund under the Collective Investment Funds (Jersey) 
Law 1988, as amended 

Regulations means the Alternative Investment Funds (Jersey) Regulations 
2012, as amended 

2 Application fee 

2.1 For the purposes of Regulation 8(2)(e) of the Regulations (which Regulation allows the 
publication of fees that are to accompany applications for registration), a fee of £1,315 is 
published in respect of applications for a certificate to be granted under the Regulations. The 
application fee is payable in respect of: 
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2.1.1 Any AIF registered in Jersey (company, limited partnership or limited liability partnership); or 

2.1.2 Any AIF which is a Jersey trust that is a unit trust. 

For the avoidance of doubt, an AIF which is a Certified Fund or a Recognized Fund is not required to 
pay an application fee under this Notice. 

 

3 Application Fee – AIF services business 

3.1 For the purposes of Article 8(3)(c) of the FS(J)L (which Article allows the publication of fees 
that are to accompany applications for registration), a fee of £1,315 is published in respect of 
applications for registration under Article 2(11) of the FS(J)L to carry on Class ZL (Manager of 
an AIF) AIF services business.  

For the avoidance of doubt, a person is not required to pay an application fee under this Notice 
where the person is:  

› Registered to carry on any one or more classes of fund services business under Article 2(10) 
of the FS(J)L; or  

› A Recognized Fund functionary; and 

Where the classes or functions of that person include the same classes or functions as the AIF 
services business. 


